Går på Buvidal. Vil jeg oppnå rus på 100 mg subb?

Går på buvidal, tre-ukers. Vil jeg oppnå rus på 100 mg subb?

mann/gutt |
51 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

100 mg Subutex er en veldig høy dose, og i Felleskatalogens omtaler av Subutex står det at daglig døgndose ikke skal overskride 24 mg.

Det er store individuelle variasjoner selvfølgelig, men 100 mg Subutex på toppen av Buvidal gir stor fare for forgiftning og overdose.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen