Får ikke oppfølging av fastlege ved nedtrapping.

Hei,
Jeg har brukt serouqel i 12 år, 200mg 3 ganger dagen. Ble anbefalt av fastlegen å trappe ned med 25mg pr uke. Nedtrapping startet 1 april, fremdeles er jeg på 50mg pr dag. Har enorme appstinenster som har preget hele denne perioden. Får null oppfølging av fastlegen. Er det en plass jeg kan ta kontakt for oppfølging?
Mvh
(Dette innlegget har blitt anonymisert)

kvinne/jente |
52 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Så leit at du føler deg dårlig ivaretatt av legen din. Vi kjenner dessverre ikke til noen steder du kan få mer oppfølging fordi det er fastlegen som har ansvar for dette. Hvis fastlege vurderer det slik at du har behov for mer hjelp enn hen kan tilby kan hen henvise deg til andre tjenester.

Hvis du gjentatte ganger har bedt om mer oppfølging uten at det har gitt noen respons kan du kanskje kontakte en annen lege for en «second opinion» eller du kan be om en samtale med kommune/bydels- overlege.

Om du føler deg dårlig behandlet av helsevesen har du mulighet til å klage. Du kan lese mer om det på sidene til HelseNorge.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen