Skolen sier jeg må ta rustest

Skolen sit æ må ta rus test etter æ har vært rusa på fritia mi å dæm sir æ må ta det eller får æ ikke gå på den skolen

mann/gutt |
15 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Her er det litt uklart for oss hva du egentlig spør om, eller hva vi kan hjelpe deg med – men dersom skolen krever dette av deg, går vi ut ifra at de har rett til å gjøre dette. Du kan forsøke å lese deg opp på skolens eget reglement, og se om det står noe om dette der. Utover det anbefaler vi deg å ta opp dette med skolen direkte, eller evt. kontakte en advokat/jurist for en vurdering.

Du er også velkommen til å skrive inn på nytt, med et litt mer utdypende spørsmål.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.