Skolen sier jeg må ta rustest

Skolen sit æ må ta rus test etter æ har vært rusa på fritia mi å dæm sir æ må ta det eller får æ ikke gå på den skolen

mann/gutt |
15 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Her er det litt uklart for oss hva du egentlig spør om, eller hva vi kan hjelpe deg med – men dersom skolen krever dette av deg, går vi ut ifra at de har rett til å gjøre dette. Du kan forsøke å lese deg opp på skolens eget reglement, og se om det står noe om dette der. Utover det anbefaler vi deg å ta opp dette med skolen direkte, eller evt. kontakte en advokat/jurist for en vurdering.

Du er også velkommen til å skrive inn på nytt, med et litt mer utdypende spørsmål.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen