Mann har vært alkoholiker i mange år, hvor kan jeg få hjelp?

Har mannen som er alkoholiker i mange år. I dag våknet jeg med lukt av røyk og så at sengelaken ble brent. Var så red. Hvor kan jeg fp hjelp. Han har 2x vært hos en alkohol avrusning.

58 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Mange opplever det som vanskelig å være pårørende til en person som har rusproblemer. Det vi kan råde deg til er å ta kontakt med ett pårørende tilbud der du bor. Noen ganger finnes det pårørende tilbud på kommunens hjemmeside eller sykehuset i kommunen. Det finnes også en oversikt over tilbud til pårørende på HelseNorge.

Du er også velkomment til å ta kontakt med oss på 915 08588 for en uforpliktende og anonym samtale. Vi vet ikke så mye om din situasjon, men hvis du forklarer bedre hvordan du har det i en samtale kan vi også rådgi deg bedre.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!