Lurer på hvordan det er og kombinere tramdol og kokain med hverandre?

Hei. Lurer på hvordan det er og kombinere tramdol og kokain med hverandre.

mann/gutt |
25 år |

  Rusinfo svarer:

Det anbefales ikke å blande dempende stoffer som Tramadol med stimulerende som kokain. Tramadolen kan dempe effekten/symptomene av kokain, noe som igjen kan gi uforutsette og ubehagelige virkninger.

Du kan lese mer om kokain og blanding med andre stoffer på lenken under.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen