Hvordan kan hvilepulsen min ligge på 60 ca etter inntak av amfetamin og lavt blodtrykk?

Hvordan kan hvilepulsen min ligge på 60 ca etter inntak av amfetamin og lavt blodtrykk?

kvinne/jente |
43 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke medisinsk helsepersonell, så det er vanskelig å gi deg et presist svar på spørsmålet ditt. For de aller fleste vil jo blodtrykket øke når de bruker amfetamin. Hva det skyldes at det ikke gjør det for deg, er ikke godt å si. Slik vi forstår spørsmålet ditt har du lavt blodtrykk i utgangspunktet. Bruker du medisiner for det vil det kanskje ha betydning, men utover det har vi ingen forklaring på det.

Du bær ta kontakt med helsepersonell som lege, legevakt eller Feltpleien i Oslo for å få svar på årsaken til det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen