Hva er forskjellen på Paralgin Forte og Nobligan?

Hva er forskjellen på paragin forte å nobligan 50 mg? Ved sterke hofte smerter kan man ta 2 nobligan for å dempe smerten, skal settes inn en total hofte protese. Håper på svar.

mann/gutt |
71 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Paralgin Forte og Nobligan har to ulike virkestoff.  Paralgin Forte har virkestoffene kodein og paracet, mens Nobligan har virkestoffet tramadol. Begge deler er B-preparat og gis ved moderate smerter. Vi som jobber i RUSinfo er ikke helsepersonell og er derfor ikke kvalifisert til å gi deg medisinske råd om type medisin eller dosering. Dette må du snakke med legen din om.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.