Hva er forskjellen på Paralgin Forte og Nobligan?

Hva er forskjellen på paragin forte å nobligan 50 mg? Ved sterke hofte smerter kan man ta 2 nobligan for å dempe smerten, skal settes inn en total hofte protese. Håper på svar.

mann/gutt |
71 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Paralgin Forte og Nobligan har to ulike virkestoff.  Paralgin Forte har virkestoffene kodein og paracet, mens Nobligan har virkestoffet tramadol. Begge deler er B-preparat og gis ved moderate smerter. Vi som jobber i RUSinfo er ikke helsepersonell og er derfor ikke kvalifisert til å gi deg medisinske råd om type medisin eller dosering. Dette må du snakke med legen din om.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen