Har vurdert å få blodårene i nesa brent/o.l hos lege

Blør endel neseblod og har vurdert å få blodårene i nesa brent/o.l hos lege for å stoppe de. Lurer på om det vil ha noe å si for snorting av stoffer? Greier lissom nesa å ta opp noe da, eller blir det bare wasta?

mann/gutt |
20 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Det er vanskelig for oss å svare sikkert på, men vi antar at nesa fortsatt vil kunne ta opp stoffer selv om du har fått behandling mot neseblod.

Vi vil også anta at mye neseblod, og behandling av dette, vil gjøre at nesa noe sårbar for slitasje etc (selv om du «brenner» den). Og å sniffe stoffer er helt klart en faktor som kan gjøre sår og neseblod verre enn det allerede er.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen