Har alkohol og ME (utmattelsessyndrom ) noen sammenheng?

Har alkohol og ME (utmattelsessyndrom ) noen sammen heng, i tilfelle send meg gjerne en link

kvinne/jente |
64 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi har ikke spesialkompetanse på ME, dessverre. Vi har søkt, men ikke funnet noe særlig om ME og alkohol. Vi anbefaler deg å ta det opp med ME-foreningen, de har sikkert noen som kan mer enn oss om dette. I tillegg kan du be din fastlege om informasjon om råd.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen