Er det lovlig å importere CBD isolate?

Hei, jeg har sett på et produkt fra USA som inneholder CBD isolate, er dette lovlig å importere. Er et skjønnhetsprodukt fra Truly. Jeg vet ikke så veldig mye om hva som lovlig å importere rundt CBD.

kvinne/jente |
21 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Statens Legemiddelverk (SLV) skriver følgende på sine sider:

Produkter som er basert på ekstrakter av cannabis (uavhegig av THC-innhold) regnes i dag som narkotika, og jf. narkotikaforskriften vil slike produkter ikke være tillatt for import uten særskilt tillatelse.

Slik vi leser dette, er det ikke lov å importere. Vi anbefaler deg likevel å sende en epost til SLV og spørre dem. Det – å spørre – er i hvert fall helt sikkert lov!

​Du kan kontakte Legemiddelverket på privatimport@legemiddelverket.no.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen