Har tatt Sobril nesten 2 år, ca 20 mg i døgnet

Hei, har tatt Sobril nesten 2 år, ca 20 mg i døgnet av og til 30 mg (sjelden). Tenker å slutte, men lurer på hvordan jeg trapper ned.

kvinne/jente |
73 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell og kan derfor ikke gi medisinfaglig veiledning eller konkrete nedtrappingsplaner for deg. Dette er viktig å gjøre i samarbeid med kompetent helsepersonell som kjenner din allmenntilstand og andre faktorer som kan ha betydning for avslutning av slik medisinering.

Tommelfingerregel er som følger: Trapper du sakte ned, tar det lengre tid, men det er mindre ubehagelig. Trapper du raskt ned, blir det mer ubehag, men det går raskere. Hvis legen ikke er kjent med gode retningslinjer for nedtrapping, finnes det i Legemiddelhåndboken. Se gjerne på dette sammen med legen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside! Velkommen til RUSinfo.

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!