Har tatt Sobril nesten 2 år, ca 20 mg i døgnet

Hei, har tatt Sobril nesten 2 år, ca 20 mg i døgnet av og til 30 mg (sjelden). Tenker å slutte, men lurer på hvordan jeg trapper ned.

kvinne/jente |
73 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell og kan derfor ikke gi medisinfaglig veiledning eller konkrete nedtrappingsplaner for deg. Dette er viktig å gjøre i samarbeid med kompetent helsepersonell som kjenner din allmenntilstand og andre faktorer som kan ha betydning for avslutning av slik medisinering.

Tommelfingerregel er som følger: Trapper du sakte ned, tar det lengre tid, men det er mindre ubehagelig. Trapper du raskt ned, blir det mer ubehag, men det går raskere. Hvis legen ikke er kjent med gode retningslinjer for nedtrapping, finnes det i Legemiddelhåndboken. Se gjerne på dette sammen med legen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.