Fungerer ikke på den doseringen jeg får nå

Vært avhengig av Heroin i 21-24år. Har vært Heroin fri siden 1999.Bruker Subutex. Fikk kreftca 2016.under behandling etter noen år fikk min kjære brystkreft. Ble skrevet ut med dosering på 5×2mg pr dag. +2stk Appodorm. 2×5mg Sliter fremdeles med sterk angst og dødsangst. Marerittene fortsetter og trenger derfor Appodorm. 1-2pr dag. Har brukt A og B preparater i mer enn 28 år. Får ingen rus av dette, bare ro lettere liv. Nå vil legen min trappe meg ned. Jeg merker stor forskjell på utskrivnings dosen og i dag. Jeg fungerer ikke på den doseringen jeg får nå. Føler meg bare

mann/gutt |
64 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det ser ut til at deler av spørsmålet ditt ikke kom med, men slik vi forstår deg er problemstillingen din at doseringen du får nå ikke fungerer. Hvis det fungerer dårlig og du bekymrer deg for veien videre, vil vi anbefale deg å snakke med legen din om dette. Sammen kan dere se på hvilke muligheter som finnes for deg.

Opplever du at du ikke kommer noen vei kan du vurdere å klage til fylkeslegen eller ta kontakt med Pasientombudet for å få hjelp.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.