Jeg har vært avhengig av Voltarol i en del år

Jeg har vært avhengig av Voltarol i en del år nå (nesten 10år, men tar ikke daglig og aldri mer enn maks døgndose), men nå skal de jo fjerne tablette fra hylla og gjøre de reseptbelagte i November. Er det noen andre som er for muskler og ledd som har samme virkning? Jeg har også brukt Paralgin Forte i over 10år nå, så må være noe som kan gå sammen med dette på spesielt harde dager.
Jeg bruker dette altså ikke for å «bli høy», men for faktisk smertelindring (siden legene ikke finner ut av hva som er galt og bare har sagt at jeg får bruke det jeg finner som smertelindring).

annet |
29 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi som jobber i RUSinfo er ikke helsepersonell og kan derfor ikke gi deg forslag til andre medisiner. Vi vil anbefale deg å ta dette opp med legen din, slik at dere kan finne en løsning tilpasset deg og din helsesituasjon.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.