Mister hukommelse av å drikke vin

Hei, hvis jeg sitter og drikker i godt selskap en kveld, blir bare vin som regel så mister jeg hukommelsen totalt. Har stoffskifte.

kvinne/jente |
70 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er ikke uvanlig å få problemer med hukommelsen når man drikker alkohol. Akkurat hvor mye alkohol som skal til er individuelt, og kan også variere fra gang til gang. Hvis du synes det skjer ofte og/eller er ubehagelig kan det være lurt å drikke mindre, for eksempel ta et glass juice eller annen alkoholfri drikke mellom hvert vinglass.

Du skriver at du har stoffskifte, men vi skjønner ikke helt hva du mener med det? Om det er noe med din helse (stoffskifte) som tilsier at det kan ha betydning for hvordan du reagerer på alkohol bør du ta opp dette med legen din.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.