Hva er det som gjør at man får feber og skjelvinger når man har frossan?

Hva er det som gjør at man får feber og skjelvinger når man har frossan? Hvorfor skal man ta blodfortynnende? Og hvor hvor i kroppen ‘fikses’ det? Det er vel forskjell på å injisere urent stoff og å injisere rusk?

kvinne/jente |
24 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

«Frossan» er en form for blodforgiftning som forårsakes av komplikasjoner etter at man har injisert urent stoff. Som du selv nevner kan «urent stoff» være så mangt, men i denne sammenhengen er det snakk om alle mulige ting stoffet kan inneholde som gir en slik reaksjon.

Vi som jobber i Rusinfo er ikke helsepersonell og kan derfor ikke utdype de fysiologiske prosessene som skjer i kroppen, eller på hvilken måte ulike medisiner kan hjelpe. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med en lege, legevakt eller feltpleien for å få skikkelig svar på akkurat hva som skjer i kroppen når man har frossan, samt hvordan dette bør behandles.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.