Har veldig lyst til å jobbe med rusavhengige

Hei!
Jeg er gutt på 19 år som har veldig lyst til å jobbe med rusavhengige, på den måte å prate med og hjelpe de rusavhengige.

Jeg lurer på hva en slik stilling heter og hva som kreves for en slik jobb?

mann/gutt |
19 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Så bra at du ønsker å jobbe i rusomsorgen!

Kort sagt så finnes det mange ulike stillinger som omfatter det du beskriver, og det finnes flere mulige veier inn. Rusomsorgen er et stort fagområde som tilbyr en rekke tjenester for mennesker i ulik alder og livssituasjon. Både private og offentlige aktører har tilbud om ulik type rusomsorg i de fleste kommuner. For mange stillinger kreves det utdanning/fagkompetanse, mens noen stillinger (som f.eks. assistent ved en institusjon) kan søkes av ufaglærte.

I rusomsorgen jobber det f.eks. helsefagarbeidere, miljøterapeuter, sosionomer, psykologer, sykepleiere og vernepleiere. Du kan lese mer om disse titlene, samt utdanningsforløpet som kan gi deg en slik tittel, på Utdanning.no.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.