Har veldig lyst til å jobbe med rusavhengige

Hei!
Jeg er gutt på 19 år som har veldig lyst til å jobbe med rusavhengige, på den måte å prate med og hjelpe de rusavhengige.

Jeg lurer på hva en slik stilling heter og hva som kreves for en slik jobb?

mann/gutt |
19 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Så bra at du ønsker å jobbe i rusomsorgen!

Kort sagt så finnes det mange ulike stillinger som omfatter det du beskriver, og det finnes flere mulige veier inn. Rusomsorgen er et stort fagområde som tilbyr en rekke tjenester for mennesker i ulik alder og livssituasjon. Både private og offentlige aktører har tilbud om ulik type rusomsorg i de fleste kommuner. For mange stillinger kreves det utdanning/fagkompetanse, mens noen stillinger (som f.eks. assistent ved en institusjon) kan søkes av ufaglærte.

I rusomsorgen jobber det f.eks. helsefagarbeidere, miljøterapeuter, sosionomer, psykologer, sykepleiere og vernepleiere. Du kan lese mer om disse titlene, samt utdanningsforløpet som kan gi deg en slik tittel, på Utdanning.no.

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside. Velkommen til RUSinfo!

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!