Naboen røyker hasj flere ganger daglig og det er plagsomt

Jeg bor i blokk og naboen i blokken rett ved siden av, det vil si veranda rett mot mitt vindu, vi bor i samme bakgård. Personen røyker hasj flere ganger daglig og det er plagsomt, lukter hasj på rommet mitt. Igjennom natten osv. Hva kan jeg gjøre?

kvinne/jente |
20 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dersom du ikke har snakket med naboen, er det et naturlig sted å begynne. Si fra at det er plagsomt med røyking når det går inn i din leilighet, og be vedkommende vise hensyn. Hvis det ikke hjelper å snakke direkte med vedkommende, ta kontakt med styret.

I artikkelen Plages du av naboens røyk? fra www.huseierne.no får du praktiske råd til hvordan du kan løse problemet.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.