Går det an på bestille heroin og få det sendt?

hei
Jeg har en sønn som nå er tvangsinnlagt pga psykisk lidelse siden rett etter påske fordi han har ruset seg i mange år. Det har vært hasj, meth og lignende. Jeg tror ikke han har brukt heroin. I dag tømte jeg postkassen hans, og da fant jeg et brev med et innhold som kan ligne på heroin, men det kan være ibogain. Det var norske frimerker, men ingen stempel. Jeg må innrømme at jeg bare trakk det ned i do. Nå angrer jeg siden jeg ikke lenger har mulighet for å finne ut hva det var. Det var forseglet i en «We Vac- Microwave». Det jeg lurer på er om det er mulig å bestille heroin og få det sendt? hva tror dere det var? Det så helt ut som heroin, lysebrunt pulver – litt klumpete.

kvinne/jente |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Som du selv skriver er det ikke godt å si for sikkert om det var heroin i forsendelsen. Det går an å få heroin tilsendt, men vi kan ikke si vi har hørt om den forseglingen du nevner. Du kan evt. kontakte politiet å høre med dem om de har hørt om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.