Hvorfor har dere bare åpent 11-18?

Hei lurer bare på hvorfor dere har fra 11:18 på tlf og chat de fleste som ruser seg og har spørmål er om kvelden

annet |
17 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi forstår godt at du lurer på dette – du er ikke den første som spør. Kort sagt er det flere grunner til at vi har de åpningstidene vi har. Vi skal kanskje ikke gjengi alle her, men vi kan i det minste si at dette delvis skyldes praktiske og økonomiske årsaker rundt RUSinfo som arbeidsplass, og delvis at vi faktisk opplever størst pågang på dagtid, noe som også var tilfelle da vi tidligere hadde åpent senere på kvelden.

For øvrig må vi også understreke at vi først og fremst er en informasjonstjeneste – om en derimot har et akutt behov for å snakke med noen her og nå så finnes det andre tjenester som er døgnåpne. Tipser f.eks. om denne oversikten fra Rådet for psykisk helse.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.