Er 180mg Concerta dødelig for meg?

Hei, jeg har brukt 27mg• 2 concerta for adhd-en min, skal egt kun ta 27mg. Er 180mg concerta dødelig for meg? Som veier 55kg ish, og helt grei helse. Hva skjer om jeg tar 18g concerta?

kvinne/jente |
17 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi på RUSinfo er ikke helsepersonell og gir ikke veiledning om vanlig medisinbruk. Bruk av legemidler trenger legens veiledning og vi anbefaler at du tar dine spørsmål med legen din.

Imidlertid kan vi si at 180mg Concerta er en ganske stor dose. Hvis du har det vanskelig, eller opplever noe vondt i livet ditt, håper vi at du snakker med noen om dette. Ungdomstid kan være utfordrende og uten god støtte kan det være veldig vanskelig.

Har du noen foreldre, familie, eller andre voksne du stoler på, synes vi du skal snakke med de. Du kan også ringe eller chatte anonymt med Kirkens SOS som er døgnåpne på telefon 22 40 00 40. Kors På Halsen har også både telefontjeneste, chat, chatterom og tar imot spørsmål. Du kan også ta kontakt med Helsestasjon for ungdom der du bor.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.