Sikkert at en dør hvis en tar et helt brett med OxyContin?

Hei! Er det 100% sikkert at en dør hvis en tar et helt brett med OxyContin eller finnes det en mulighet for at en kan risikere å overleve?

mann/gutt |
48 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det er veldig vanskelig å svare på ditt spørsmål fordi påvirkning av en medisin er avhengig av kroppens tilstand, toleransen for denne medisinen, samtidig inntak av andre stoffer og andre faktorer som man ikke alltid kan forutse. Vi henviser til Giftinformasjonen, hvor du kan få bedre informasjon om dette.

Hvis det er slik at du har det vanskelig og tenker på å begå selvmord, håper vi at du vil oppsøke noen du kan prate med om det som er vondt. Legen din kan henvise deg til samtaler med terapeut/psykolog. Det er også mulig å få snakke med noen anonymt hos Mental helse eller Kirkens SOS.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.