Hva skjer hvis man tar 6 tabletter med en gang og har astma?

Hvis man tar 6 tabletter på en gang, og man har astma. Hva skjer da?

kvinne/jente |
14 år |
Viken

  Rusinfo svarer:

Du skriver ikke hva slags tabletter du lurer på om du kan ta 6 stykker av. Hvis det er foreskrevne legemidler skal det alltid brukes slik legen har foreskrevet. Da kan du være trygg på å bruke de, og medisinene virker på den måten de er ment å virke. Er du usikker på bruk og mengde kan du kontakte legen din eller farmasøyt på apotek.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen