Vil en rusprøve hos lege få utslag på ketamin?

Jeg skal ta rusprøve, vil en rusprøve hos lege få utslag på ketamin? Eller sjekkes det kun for de vanlige stoffene? MDMA-Amf-Methamf-THC-COC-Heroin osv?

mann/gutt |
47 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Det varierer litt fra lab til lab. Som eksempel: St. Olav i Trondheim har ketamin på vanlige analyser (de kaller det «Basispakke»). Fürst i Oslo er et eksempel på en lab som ikke har ketamin på standard analyserepertoar. Svaret på ditt spørsmål er altså: Det kommer an på hvor prøven skal analyseres.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen