Hva kan hun ha tatt?

noen jeg kjenner tok noe, og hun begynte å sjangle, kunne ikke sovne, klarte ikke å forme ordentlige setninger, og hallusinerte og bevegde seg i raske, brå bevegelser. Hva er det hun kan ha tatt for å få henne til å bli slik?

kvinne/jente |
15 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er umulig å si sikkert hva hun kan ha tatt, men hvis hun fikk store problemer med å sove kan det ha vært noe sentralstimulerende (f.eks. amfetamin, kokain, MDMA). Det er flere rusmidler som kan ha hallusinogen effekt, MDMA er et av disse. Men som sagt, dette blir kun spekulasjoner da det i prinsippet kan være snakk om flere forskjellige rusmidler. Det at hun begynte å sjangle er mer typisk for sentraldempende (sløvende) stoffer, som f.eks. alkohol eller GHB. Merk altså at det kan være snakk om en kombinasjon av flere ulike stoffer.

Hvis hun du kjenner ønsker å finne ut av hva hun har tatt og det ikke er så lenge siden, kan hun ta en urinprøve nå og be om å få den analysert hos lege eller på laboratorium. Noen stoffer er mulig å spore flere dager tilbake i tid.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen