Drikker stadig mer alkohol!

Har hatt en gbp for 11år siden ,alkohol var aldri noe problem føre oprasjonen ,men to år etter begynte jeg forsiktig med vin ,det gikk greit ,også ble det mer å mer , nå drikker jeg også sprit om ikke noe annet er tilgjenglig ,men når jeg er sammen med min venn går alt greit uten alkoholm

kvinne/jente |
67 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi får ikke helt tak i hva du lurer på her, men om det er slik at du er bekymret for eget inntak av alkohol kan du ta en titt på våre faktasider om alkohol. Om det er noe helt annet du lurer på er du velkommen til å kontakte oss igjen med dine spørsmål.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen