Drikker stadig mer alkohol!

Har hatt en gbp for 11år siden ,alkohol var aldri noe problem føre oprasjonen ,men to år etter begynte jeg forsiktig med vin ,det gikk greit ,også ble det mer å mer , nå drikker jeg også sprit om ikke noe annet er tilgjenglig ,men når jeg er sammen med min venn går alt greit uten alkoholm

kvinne/jente |
67 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi får ikke helt tak i hva du lurer på her, men om det er slik at du er bekymret for eget inntak av alkohol kan du ta en titt på våre faktasider om alkohol. Om det er noe helt annet du lurer på er du velkommen til å kontakte oss igjen med dine spørsmål.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.