Broren min har brukt ecstasy, hva skal jeg gjøre?

Hei jeg er en gutt på 13 år og jeg har med et uhell hørt at broren min på 24 har snakket med broren min på 20 når han var på fest. Og da sa broren min på 20 at han hadde tatt Ecstasy når han var på fest. Jeg er veldig bekymret og redd, jeg har ikke sagt noe til foreldrene mine om det fordi jeg ikke tørr. Hva skal jeg gjøre

mann/gutt |
13 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Du skriver ikke noe om hvordan forholdet ditt til brødrene dine er, men om du er trygg på dem, og dere har et nært forhold kan du kanskje snakke med dem om at du er bekymret? Men om du ikke tør eller vil det, så skal du ikke gjøre det.

Det som er viktig er at du får snakket med noen om din bekymring, det er viktig at du ikke går med disse tankene alene. Om du tar kontakt med en voksen du stoler på så kan dere sammen drøfte dere frem til hva som kan gjøres i din situasjon.

Her finner du oversikt over hvem du kan prate med, eller du kan kontakte oss på chat eller telefon for en mer utdypende samtale.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.