Broren min har brukt ecstasy, hva skal jeg gjøre?

Hei jeg er en gutt på 13 år og jeg har med et uhell hørt at broren min på 24 har snakket med broren min på 20 når han var på fest. Og da sa broren min på 20 at han hadde tatt Ecstasy når han var på fest. Jeg er veldig bekymret og redd, jeg har ikke sagt noe til foreldrene mine om det fordi jeg ikke tørr. Hva skal jeg gjøre

mann/gutt |
13 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Du skriver ikke noe om hvordan forholdet ditt til brødrene dine er, men om du er trygg på dem, og dere har et nært forhold kan du kanskje snakke med dem om at du er bekymret? Men om du ikke tør eller vil det, så skal du ikke gjøre det.

Det som er viktig er at du får snakket med noen om din bekymring, det er viktig at du ikke går med disse tankene alene. Om du tar kontakt med en voksen du stoler på så kan dere sammen drøfte dere frem til hva som kan gjøres i din situasjon.

Her finner du oversikt over hvem du kan prate med, eller du kan kontakte oss på chat eller telefon for en mer utdypende samtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen