Barnevernet krevde test, fikk PEth-testresultat på 0,7

Fikk peth test resultat på 0,7! Synes dette var ekstremt høyt. Konsumert en del rødvin i julen, og er slankeoperert. Tok testen etter en liten fest. Barnevernet krevde test pga anonym bekymring. Så nå er jeg ganske så redd, for synes selv det var veldig høyt!!

kvinne/jente |
30 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det stemmer at en PEth-verdi på 0,7 er forholdsvis høyt – alt over 0,3 regnes gjerne som et stort forbruk. Hvordan barnevernet vil reagere, og hvordan de ønsker å følge opp dette, er vanskelig for oss å forutsi. Men sannsynligvis må du belage deg på å levere flere PEth-prøver i tiden som kommer, hvor de nok ønsker å se at PEth-verdien synker med tiden.

Du er velkommen til å kontakte oss på telefon eller chat om du vil snakke nærmere om dette.

Du kan lese mer om hvordan PEth-prøver fungerer i denne artikkelen fra St. Olavs Hospital.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen