Hva er nok bevist på at man tar dop?

Hva er nåkk bevis på at man tar dop/ har kjøpt? Jeg har kjøpt og d ble tatt bilde av. Man kan ikke se selve dope, som jeg vet. Bare bilde av oss, vanlig setting. Hva er egt nåkk bevis for å få meg i trøbbel

kvinne/jente |
15 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Hvis politiet mener det foreligger skjellig grunn til mistanke, kan de gripe inn med ransaking, beslaglegning osv. Det er i siste instans domstolene som avgjør om det foreligger nok bevis til å straffe/dømme. Det er vanskelig for oss å vite når vi ikke har mer informasjon om saken din.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.