Tips for å slutte med alkohol?

Hei!

Jeg har ett veldig sterkt ønske om å slutte å drikke alkohol, men vet ikke hvordan jeg skal starte. Har dere noen gode tips?

kvinne/jente |
29 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er flott du tar tak i det hvis alkohol har blitt et problem for deg. Vi kjenner ikke deg og din situasjon, men du finner noen tips på vår hjemmeside under «Hvordan slutte med alkohol«.

Hvis denne informasjonen ikke er nyttig eller relevant for deg, må du gjerne kontakte oss for en utdypende og anonym samtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen