Hvor fremstilles MDMA og hvordan fremstilles MDMA?

Hvor fremstilles MDMA og hvordan fremstilles MDMA?

kvinne/jente |
14 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Den MDMA/Ecstasyen som blir produsert i dag for det illegale rusmarkedet produseres på laboratorier rundt omkring i verden. Kripos rapporterer at store deler av MDMA/Ecstasy som beslaglegges i Norge i dag er produsert på det europeiske kontinentet, bl.a. i Belgia eller Nederland.

Det finnes ulike måter å fremstille MDMA på. I den originale oppskriften er safrol det viktigste utgangsmaterialet i og med at de andre kjemikaliene kan syntetiseres fra det. I det originale Merck-patentet fra 1914 ble safrol reagert med hydrobromsyre for å danne bromosafrol. Dette ble igjen omdannet til MDMA ved bruk av metylamin.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag 5.12 stenger tjenesten kl 17.

Tirsdag 29.11 og tirsdag 6.12 er tjenesten stengt. Vi beklager eventuelle ulemper!

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!