Hvor fremstilles MDMA og hvordan fremstilles MDMA?

Hvor fremstilles MDMA og hvordan fremstilles MDMA?

kvinne/jente |
14 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Den MDMA/Ecstasyen som blir produsert i dag for det illegale rusmarkedet produseres på laboratorier rundt omkring i verden. Kripos rapporterer at store deler av MDMA/Ecstasy som beslaglegges i Norge i dag er produsert på det europeiske kontinentet, bl.a. i Belgia eller Nederland.

Det finnes ulike måter å fremstille MDMA på. I den originale oppskriften er safrol det viktigste utgangsmaterialet i og med at de andre kjemikaliene kan syntetiseres fra det. I det originale Merck-patentet fra 1914 ble safrol reagert med hydrobromsyre for å danne bromosafrol. Dette ble igjen omdannet til MDMA ved bruk av metylamin.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen