Vil Tolvon slå ut på urinprøve?

Hey tok tolvon mot søvnvanske også lurte jeg på om dette vil slå ut på urinprøve?

mann/gutt |
25 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Hvis du snakker om en vanlig test for de vanlige rusgivende stoffene («narkotika»), vil det ikke slå ut. Her kan du se et typisk eksempel på et «vanlig» analyserepertoar (St. Olav i Trondheim).

Allikevel er det slik at Tolvon kan slå ut på urinprøver hvis den som rekvirerer prøvetagningen ber om dette som en spesifikk legemiddelanalyse. Det vil da vises på legemiddelananlyser som mianserin. Her kan du se hvordan dette vil se ut hvis prøvene er tatt gjennom noen som bestiller dem hos Fürst.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen