Fått forelegg for besittelse av kokain og ecstasy

Fått forelegg for besittelse av 0,4 g kokain og 3 extacy-tabletter i jakkelommen (politiet ransaket ved utested, hadde en venn sin jakke på, min lå i garderoben). Fikk bot på 6000 kr og det kommer på rullebladet. Foreldrene oppdaget det da brev fra politiet kom. Tenker på dette hele tiden, synes det er kjipt å få straff for noe jeg ikke visste om som lå i lommen. Men, blir ikke trodd på at det ikke var mitt.

mann/gutt |
19 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi forstår godt at dette er en kjip situasjon, og at det ikke er noe gøy å ikke bli trodd på. Vi vil tro det blir vanskelig å gjøre noe med dette, da du ble tatt med rusmidlene på deg. Ønsker du likevel å undersøke mulighetene dine vil vi anbefale deg å ta kontakt med en advokat som kan se på saken.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.