Fått forelegg for besittelse av kokain og ecstasy

Fått forelegg for besittelse av 0,4 g kokain og 3 extacy-tabletter i jakkelommen (politiet ransaket ved utested, hadde en venn sin jakke på, min lå i garderoben). Fikk bot på 6000 kr og det kommer på rullebladet. Foreldrene oppdaget det da brev fra politiet kom. Tenker på dette hele tiden, synes det er kjipt å få straff for noe jeg ikke visste om som lå i lommen. Men, blir ikke trodd på at det ikke var mitt.

mann/gutt |
19 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi forstår godt at dette er en kjip situasjon, og at det ikke er noe gøy å ikke bli trodd på. Vi vil tro det blir vanskelig å gjøre noe med dette, da du ble tatt med rusmidlene på deg. Ønsker du likevel å undersøke mulighetene dine vil vi anbefale deg å ta kontakt med en advokat som kan se på saken.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen