Medisinbruk og søvnproblemer

Hei,

Har hatt problemer med søvn, de siste to åra; har funnet ut st benzodiazepiner (nitrazepam) hjelper bedre enn imovane som bare er noe skvip. Tok 50 mg nitrazepam og sov i 4 timer; så nå tar jeg 70 mg til og ser om jeg får sove 12 timer til. Er lei av å kun sove 15 minutter per kvartal med 2 liter adrelin i blodomløpet til enhver tid. Er det noe jeg kan ta, vival eller blå vslium eller en slags kombo slik at jeg unngår 100-223 mg nitazepam eller 300 mg thorazine bsre gor å kunne slappe av med 8 timer søvn??

(Pleide å ta Seroquel over 11 år som endte med at jrg sov 18 timer om dagen i 10 år med det kom jeg meg sv ved å ta 70 mg oxycontin hver 12de time sammen med 5-10 mg oxynorm hver 3 time over 76 dager i Helse Midt-Norge hvor jeg mistet slutten av 74 cm Nov 13-14 2019 ileum hvor bare 14-20 var betent, men avtalen er at den oppbevares på formaldehyd og at den blir lagt inn igjen iontfTrund z va

Mvh,
(anonymisert)

mann/gutt |
50 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi som jobber i Rusinfo er ikke helsepersonell og kjenner ikke din helsetilstand. Vi kan derfor ikke gi råd om din medisinering. For å få råd og veiledning i medisinbruk vil vi anbefale deg å snakke med fastlegen din.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.