Jeg trenger hjelp

Jeg har brukt 10(mulig det er mer) mg xanax og 200-400 mg tramadol daglig i 2 uker nå. Alt startet med at jeg fikk utskrevet 50 mg tramadol etter en operasjon og jeg sliter med å trappe ned på egenhånd. Jeg vil på avrusningsavdeling, men jeg vet ikke hvem jeg må snakke med, fastlege? Jeg skammer meg så utrolig mye også fordi dette er 5 gangen jeg relapser og blir fylt med skam og selvhat. Jeg er så lei av p aldri greie å holde meg edru eller å ha et normalt forhold til feks alkohol.
Nå bruker jeg bare xanax, tramadol, amfetamin, men jeg er sykt nær å ta fram heroinen og da har jeg ducka opp helt. Jeg trenger hjelp..

mann/gutt |
20 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Hvis du vil ha hjelp på en avrusningsavdeling kan du snakke med fastlegen din. Fastlegen din kan da henvise til noe som passer for deg. Vi har forståelse for at dette er en vanskelig situasjon, men forsøk så godt du kan å fokusere på hva du skal gjøre nå, og ikke hva som allerede har skjedd. Veldig mange har tilbakefall, så du er virkelig ikke alene om det!

Vi ønsker deg lykke til, og dersom du har behov for å snakke med noen om dette er du velkommen til å ringe oss eller skrive til oss på chat.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.