Hei jeg er glad i å sniffe glutenfritt mel, er dette farlig?

Hei jeg er glad i å sniffe glutenfritt mel, er dette farlig?

94 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke medisinsk helsepersonell, så det er vanskelig for oss å gi veiledning om dette. Men vi antar at sniffing av mel vil gi svært irriterte slimhinner og kanskje noe problemer med bihuler. Så vi tror at det kan være noe fare forbundet med å gjøre dette. Vi henviser deg til lege (særlig øre-, nese- halslege) for å få detaljert informasjon om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen