Regne tilbake i tid en PEth test hvis den viser en verdi?

Hei,
Er det mulig å regne tilbake i tid en PEth test hvis det vises en verdi?

mann/gutt |
35 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Hensikten ved PEth testen er å vise størrelsen på inntak av alkohol de siste 2-4 ukene. Verdien testen viser gir en indikasjon på om du har vært avholden, har et normalt forbruk eller høyt forbruk av alkohol i perioden. Altså regner testen tilbake i tid ved å måle inntak de siste ukene.

Du kan lese mer om rustesting og PEth på vår hjemmeside.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen