Kan man miste balanseevnen etter 30 års bruk?

Kan man miste balanse evnen etter 30 års bruk nesten daglig da jeg sluttet btått

mann/gutt |
64 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Dette blir dessverre vanskelig for oss å svare på, når vi ikke vet konkret hvilket rusmiddel eller legemiddel du sikter til. Hva vi kan si helt generelt, er at en hel rekke stoffer kan gi abstinensplager dersom de kuttes brått etter lang tids bruk. Sånn sett vil gradvis nedtrapping være å anbefale i de aller fleste tilfeller.

Du er velkommen til å skrive inn til oss på nytt med litt mer utfyllende informasjon. Vi vil også oppfordre deg til å ta kontakt med legen din for en vurdering.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen