Hvis en tar rusmidler på fest av og til, blir sæden dårlig da?

Vis en tar rusmidler på fest av og til blir sæden dårlig da? Jeg hadde samleie med en så tok noe på morgningen 1 nyttårs. Dag, å jeg tok angre pille mandagen når alt opnet igjen. Men er det sjanse at sædkvaliteten et dårlig da?

kvinne/jente |
27 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

For at sædkvaliteten skal kunne reduseres, forutsetter det gjerne et ganske så regelmessig forbruk av visse typer rusmidler over tid. Om man derimot bruker rusmidler bare en gang iblant, er ikke vi kjent med at dette skal kunne redusere sædkvaliteten.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.