Hvis en tar rusmidler på fest av og til, blir sæden dårlig da?

Vis en tar rusmidler på fest av og til blir sæden dårlig da? Jeg hadde samleie med en så tok noe på morgningen 1 nyttårs. Dag, å jeg tok angre pille mandagen når alt opnet igjen. Men er det sjanse at sædkvaliteten et dårlig da?

kvinne/jente |
27 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

For at sædkvaliteten skal kunne reduseres, forutsetter det gjerne et ganske så regelmessig forbruk av visse typer rusmidler over tid. Om man derimot bruker rusmidler bare en gang iblant, er ikke vi kjent med at dette skal kunne redusere sædkvaliteten.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen