Kjenner ikke igjen meg selv etter jeg gikk av Aduvanz

Jeg gikk til dps og fikk en opptrappingsplan på aduvanz og endte å gå på 75mg daglig å nå kjenner jeg meg ikke igjen etter jeg gikk av den har den noen etterpåvirkning

20 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Hvis du har sluttet med medisinen din kan det gi noen ettervirkninger- spesielt om du har sluttet brått. Opplever du noe som plager deg vil vi anbefale deg å snakke med legen som har skrevet ut medisinen til deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen