Hvor mye koster 50 kilo med kokain?

Hvor mye koster 50 kilo med kokain

40 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Prisen på kokain vil variere over tid og vil avhenge av; tilgang på stoffet, hvem som handler av hvem, mengden som kjøpes og hvor rent stoffet er. Ett gram utblandet kokain vil nok koste fra 500-600 kroner og oppover. Dersom det er et helt rent produkt vil det nok koste fra  1.000 kroner og oppover for grammet. Kjøper du 50 kg vil du nok få kvantumsrabatt, men hvor mye er vanskelig å anslå.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen