Hva skjer hvis man blander heroin og metamfetamin?

hva skjer hvis man blander heroin og metafetamin heroin er et bremse middel og metafetamin er et party middel.

mann/gutt |
13 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Blanding av stimulerende stoffer som amfetamin, og opioide stoffer som heroin, kalles gjerne «speed ball».

Ideen, for brukerne, er nok at de to effektene skal «balansere hverandre», samtidig som de får ruseffekten av begge stoffene. Det brukeren ønsker å oppnå er den beroligende effekten fra heroin og den oppkvikkende effekten fra amfetamin samtidig.

Negative bivirkninger kan være en tilstand av generell forvirring, uskarpt syn, overstadig beruset, døsighet, paranoia og mental svekkelse på grunn av mangel på søvn. Kombinasjonen kan også resultere i ukontrollert og ukoordinert motorikk, og også risiko for død fra hjerneslag, hjerteinfarkt, eller respirasjonssvikt.

Her er mer om amfetamin | Her er mer om heroin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.