Flunipam på resept

Jeg har brukt Flunipam over mange år. Nå ønsker jeg og få de tilbake. Kan jeg bare spørre min fastlege

kvinne/jente |
46 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Hvis du ønsker å behandles med flunitrazepam (virkestoffet i Flunipam) er første skritt å sankke med legen din om det ja.

Flunipam krever et såkalt godkjenningsfritak. Det betyr at en lege eller psykiater må søke godkjenning hos Statens Legemiddelverk for å kunne skrive ut dette til sin pasient. Det forutsetter at legen selv mener pasienten har behov for denne medisinen, og at hen gir en klar begrunnelse for det i sin søknad.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.