Flunipam på resept

Jeg har brukt Flunipam over mange år. Nå ønsker jeg og få de tilbake. Kan jeg bare spørre min fastlege

kvinne/jente |
46 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Hvis du ønsker å behandles med flunitrazepam (virkestoffet i Flunipam) er første skritt å sankke med legen din om det ja.

Flunipam krever et såkalt godkjenningsfritak. Det betyr at en lege eller psykiater må søke godkjenning hos Statens Legemiddelverk for å kunne skrive ut dette til sin pasient. Det forutsetter at legen selv mener pasienten har behov for denne medisinen, og at hen gir en klar begrunnelse for det i sin søknad.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!