Hvor lenge sitter Oxycontin i blodet

Jeg har i ca 1 år nå jevnlig misbrukt oxycontin 60mg som jeg har delt opp. Skal begynne på blodprøver hos legen for testing da jeg nå har tatt valget å stoppe på disse jeg ulovlig har fått, å synes blodprøver er en betryggende måte å holde meg unna da jeg ikke ønsker at det skal stå i lege papirene mine. Hvor lenge sitter det i blodet ved jevnlig bruk?

kvinne/jente |
52 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Oxycontin påvises i inntil 3-4 døgn i blodet. Her er mer informasjon om opioider og blod-/urinprøver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen