Hvor mye er det vanlig at en 14 åring drikker?

Hei, hvor mye er det vanlig at en 14 åring drikker?

kvinne/jente |
14 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det mest vanlige for 14-åringer i Norge er at de ikke drikker alkohol. Statistikken viser at 85 % av ungdom på ungdomstrinnet aldri har drukket alkohol eller kun har smakt på litt (en slurk for eksempel). Kun 5 % på ungdomstrinnet oppgir at de har drukket siste måned.

Her kan du lese mer (Ungdata).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen