Sår i nesevegg som ikke gror etter sniffing

Vet dere noe om hvordan sprekk i nesevegg, sår som ikke gror etter sniffing. Nesten hull gjennom. Har tidligere fått steroidesalve som virker, men kurt kortvarig virkning. Redd jeg må sy. Ps! Har sluttet.

kvinne/jente |
45 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Sniffing av rusmidler kan i noen tilfeller etse bort hele eller deler av neseveggen. Dette er mest typisk ved et forholdsvis høyt forbruk over tid. Dersom du har utviklet et sår i neseveggen som ikke gror, må dette behandles medisinsk/kirurgisk. Sånn sett vil vi oppfordre deg til å avtale en legetime angående dette så fort som mulig, for å unngå ytterligere skade samt mulige følgesymptomer.

For øvrig er det bra at du ikke lenger sniffer – dette hadde kunnet forverre såret enda mer.

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside. Velkommen til RUSinfo!

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!