Sår i nesevegg som ikke gror etter sniffing

Vet dere noe om hvordan sprekk i nesevegg, sår som ikke gror etter sniffing. Nesten hull gjennom. Har tidligere fått steroidesalve som virker, men kurt kortvarig virkning. Redd jeg må sy. Ps! Har sluttet.

kvinne/jente |
45 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Sniffing av rusmidler kan i noen tilfeller etse bort hele eller deler av neseveggen. Dette er mest typisk ved et forholdsvis høyt forbruk over tid. Dersom du har utviklet et sår i neseveggen som ikke gror, må dette behandles medisinsk/kirurgisk. Sånn sett vil vi oppfordre deg til å avtale en legetime angående dette så fort som mulig, for å unngå ytterligere skade samt mulige følgesymptomer.

For øvrig er det bra at du ikke lenger sniffer – dette hadde kunnet forverre såret enda mer.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.