Ektefelle sliter med sterke smerter

Har en ektefelle som sliter med sterke smerter i ledd , dvs begge knær og begge skuldre. Det verste kom vedlig brått, men trolig en utviklig i løpet av sommeren. Merker det på aktivitiesnivået.Har nå brukt Oxycontin depot x 2 i 3 uker ,samt Oxycodone x1.
Disse har ingen virkning på smerter, så han kutta dem brått ut.Er ganske utslått, men klar i hodet.Ligger for det meste, men får i seg væske og mat.Er godt voksen, har flere andre sykdommer i tilelgg. Daglig medisinerign av disse som normalt.Flere blodprøver er tatt, men ikke noe resultat.Nye skal tas etter helga.

kvinne/jente |
63 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vanlig medisinbruk er utenfor vårt kompetanseområde. Har dere noen spørsmål rundt medisinering eller sykdomstilstand anbefaler vi dere å snakke med lege/sykehus som følger ham opp.

Vi ønsker din ektefelle god bedring!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.