Ektefelle sliter med sterke smerter

Har en ektefelle som sliter med sterke smerter i ledd , dvs begge knær og begge skuldre. Det verste kom vedlig brått, men trolig en utviklig i løpet av sommeren. Merker det på aktivitiesnivået.Har nå brukt Oxycontin depot x 2 i 3 uker ,samt Oxycodone x1.
Disse har ingen virkning på smerter, så han kutta dem brått ut.Er ganske utslått, men klar i hodet.Ligger for det meste, men får i seg væske og mat.Er godt voksen, har flere andre sykdommer i tilelgg. Daglig medisinerign av disse som normalt.Flere blodprøver er tatt, men ikke noe resultat.Nye skal tas etter helga.

kvinne/jente |
63 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vanlig medisinbruk er utenfor vårt kompetanseområde. Har dere noen spørsmål rundt medisinering eller sykdomstilstand anbefaler vi dere å snakke med lege/sykehus som følger ham opp.

Vi ønsker din ektefelle god bedring!

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside. Velkommen til RUSinfo!

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!