Tom for Rivotril

Hei 🙂 Har tatt 3 mg rivotril hver dag i 4 år. Tatt 1 mg på kvelden for muskel avslappende og beroligende og 2 mg for å sove om natten. Har aldri økt dosen siden jeg begynte å ta rivotril. Har fått tak i det illegalt. Nå får jeg ikke tak i mer 😥 er nervøs for abstinensene. Er det noe jeg kan ta for å redusere abstinensene ? Kan blåvalium eller xanor fungere og hvordan dosering burde jeg ta ?

mann/gutt |
45 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det beste du kan gjøre for å ikke få kraftige abstinenser er å trappe ned doseringen litt og litt. Vi vet jo ikke om du har noe igjen i det hele tatt, men dersom du har det vil vi anbefale deg å gjøre det. Andre benzodiazepiner kan også dempe abstinensene, men siden vi som jobber i RUSinfo ikke er helsepersonell kan vi dessverre ikke gi deg noen råd om dosering. Dersom du bestemmer deg for å ta andre benzodiazepiner bør du uansett være veldig forsiktig da du ikke vet hvordan du vil reagere på disse, eller hvor sterke de er (siden de kjøpes på det illegale markedet).

Har du behov for medisinering pga. søvn, uro eller andre ting vil vi anbefale deg å snakke med legen din om dette. På den måten kan du få trygg medisinering tilpasset deg og dine behov.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.