Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hjelp? Finner fortsatt ingen svar når jeg søker med nummeret jeg har fått tildelt

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg sendte inn dette spørsmålet 13 juni, men finner fortsatt ingen svar når jeg søker med nummeret jeg har fått tildelt. Det er bare å søke på nr i søkefeltet sant?Dette er et tilbakevendende problem jeg behøver svar på. Prøver igjen , kopierte heldigvis hendvendelsen min :
Jeg har hatt rusproblemer i 8 år ca. Jeg har vært på avrusning 3 ganger og får ukentlig hjelp på en institusjon.  De siste 3 årene har alkohol vært verstingen og hovedfokus. Behandler er på ferie i 3 uker nå og vet ikke hvor jeg skal hendvende meg… jeg drikker mye, opptil 24 halvlitere øl eller tre liter vin daglig. Jeg er heller ikke en stor jente, skjønner ikke hvordan jeg klarer det selv. Jeg behøver ingen leksjon, jeg har hørt alt før og vet så godt som alt og at jeg er dum som fortsetter…. lang historie. Hovedredselen min nå er at jeg overhodet ikke klarer å innta mat… jeg føler meg ikke bra og jeg er bare sliten. Er søren meg redd for å dø av sult (selvom jeg vet at det skal mye til). Jeg klarer ikke tanken på mat og har gått ned 18 kg ufrivillig siste året. Skal heldigvis til fastlegen og ta noen blodprøver i morgen. Jeg syns dette er veldig vanskelig å ta opp med ham, nevnte bare mangel på apetitt og vekttap for ham. Fått tips om smoothies/shakes fra apoteket men jeg bare spyr av det. Fått i meg noen kapteinkjeks, øl og cola  de siste dagene men det er det. Jeg føler meg elendig . Hvorfor er det slik, Jeg er redd og vet ikke hva jeg skal gjøre.

Kvinne, 28 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Det er beklagelig at du ikke har funnet svaret ditt. At du ikke har funnet det ved hjelp av tildelt kode, er noe vi skal informere teknisk ansvarlig om.

Uansett: svaret på ditt spørsmål finner du her. Merk at vi noen ganger endrer tittelen på innsendte spørsmål pga. søkeoptimalisering.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.