Bomskudd i halsen…… :/

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har sittet i halsen for første gang ….. eller rettere sagt en kompis satt i halsen for meg. Han bommet med en del subutex og jeg fikk en grei kul på halsen og verker noe inn i granskauen. og gjort det i hele dag. Har sittet på meg selv i snart 10 år og har litt peiling men lurer på hvor farlig ett bomskudd i halsen kan være? har ikke hatt denne type smerte av bomskudd før men har ikke sittet i halsen før. vet det er vondt og bommet andre steder men dette var litt merkelig følelse….kommer ikke til og gjøre det igjen…..
Mann, 28 år fra Hordaland

Vi er ikke sikre på om det er farligere med bomskudd i halsen enn andre steder på kroppen. Hvis hevelsen din ikke går ned i løpet av kort tid og det fortsetter å verke, bør du uansett kontakte lege for oppfølging for å sjekke om du trenger antibiotika. Om du befinner deg i Bergens-området, kan du også kontakte Kirkens bymisjon sitt oppsøkende team på 48 95 04 81 eller mobil 47 46 99 60.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.