Min kjæreste misbruker piller.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har en kjæreste som misbruker piller, han har gjordt det en god stund og lyver om det og hvor mange han spiser! jeg kjenner han så godt og jeg ser det på han med en gang.. i det siste har det blitt mer og mer og jeg vet ikke hvordan jeg kan stoppe det. alle vennene hans er rusmisbrukere og det er det eneste han kjenner til.. når vi ble sammen var han den mest omtenksomme gutten men nå er han mer opptatt av vennene sine og han snakker bare om seg og sine ting. han sier hele tiden at han elsker meg og vil forlove seg med meg men ord er ikke alltid nok! vi bodde sammen men har flyttet ut av leiligheten men er fremdeles sammen, han bor nå hos 2kamerarter som misbruker det meste av stoff og får piller av de hver dag.. han er alltid på farten og ordner ting og jeg føler vi glir mer og mer fra hverandre.. han har en gang indrømt at han trenger hjelp og han holdt seg rusfri en stund men nå som han bor hos dem har det blitt mye mer rus! jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg el! sker han men orker ikke høre det samme kjepphøye jeg er best snakket lenger! hvordan kan jeg fortelle han at det må ta slutt? jeg vil egentlig si velg, meg el pillene men da sier han bare meg også går bak ryggen min.. jeg er så lei men klarer ikke gi slipp..  Kvinne, 22  fra Oslo.

Sålenge kjæresten din ikke er særlig motivert for å endre på livsførselen sin, er det kanskje lurt av deg å ha fokus mer på deg selv, andre venner og familie. Snakk med ham om hva du føler og mener, og be ham vise i handling hva han føler for deg. Du bør kanskje også ta et valg her, enten akseptere han slik han er, eller gjøre det helt slutt.Slik forholdet deres er nå, vil det bare slite deg ut. Å leve med en rusmisbruker betyr at du kanskje må leve med løgner og svik.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.